19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!

Atatürk'ün Samsun'a ayak basmasının 102.yıl dönümü münasebetiyle Atatürk anıtına çelenk konuldu. Covid-19 salgını nedeniyle seyreltilmiş bir şekilde yapılan çelenk sunma töreni okulumuz koordinesinde yapıldı. Çelenk sunma töreninde katkılarından dolayı Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Nurten DOĞAN'a, Müzik öğretmenimiz Münire ÇANKAYA'ya, Beden Eğitimi öğretmenimiz Talat UYSAL'a ve bayrak törenine katılan öğrencilerimize okul idaresi adına teşekkür ediyorum.

MEŞALE BİZDE....

MEŞALE BİZDE....19-05-2021