Ortaokullar Arası Matematik Olimpiyatları

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünce koordine edilen, Ali KUŞÇU yılı  Ortaokullar arası Matematik Olimpiyatlarının Kuyucak İlçesi Matematik Olimpiyatlarının I. Aşama Sınavı İlçe Yönetici Okulu olan Kuyucak Anadolu Lisesinde tamamlanmış olup ilk beş ortaokulumuz ve aldıkları puanlar paylaşıma açılmıştır.

İlçe olimpiyatına destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, 28 Nisan 2024 Pazar günü yapılacak olan II. aşama sınavına katılacak olan ortaokullarımıza başarılar dileriz.

II. aşama sınavına katılacak Ortaokulların danışman öğretmenlerine bilgilendirme toplantısı  17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacaktır.

Kuyucak Anadolu Lisesi Matematik Zümresi

12-01-2024