Karaman'da düzenlenen bölge turnuvasında okulumuz;

A Genç Kızlarda bölge 2.si

B Genç Kızlarda bölge 3.sü

olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için okulumuzun belirlediği okul kıyafetleri; Önünde KAL yazan uzun kollu siyah sweat-shirt, kısa kollu siyah t-shirt, siyah renkli kumaş-keten pantolondur.

Tüm öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur..

Mrt

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü okulumuzda düzenlenen törenle kutladık.

Mrt

Okulumuz Aydın'da düzenlenen Oryantiring Yarışmalarında:

A Genç Kız 1. si

B Genç Kız 1. si

A Genç Erkek 1.si

B Genç Erkek 1.si

olarak tüm kategorilerde kupaları kazanmıştır.

Bu başarı ile Okulumuz Ulusal düzeyde yapılacak yarışmalara katılma hakkını kazanmıştır. Tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Öğrencimiz Güldenaz Çamlı Okul sporları Karate B genç kız kategorisinde İl 1. Si olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Ock

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünce koordine edilen, Ali KUŞÇU yılı  Ortaokullar arası Matematik Olimpiyatlarının Kuyucak İlçesi Matematik Olimpiyatlarının I. Aşama Sınavı İlçe Yönetici Okulu olan Kuyucak Anadolu Lisesinde tamamlanmış olup ilk beş ortaokulumuz ve aldıkları puanlar paylaşıma açılmıştır.

Ara

24/12/2023 Pazar günü Kuyucak Anadolu Lisesi’nde yapılan “Kuyucak İlçesi Lise ve Ortaokullar Arası Matematik Olimpiyatları” etkinliğine ilçemiz Taşoluk Ortaokulu haricinde 9 ortaokul ve 3 lise öğrencileri katılmıştır. Öğrencilerimiz saat 13:00 da başlayan sınavda ortaokullar 120 dakika, liseler 90 dakika boyunca soruları cevaplamak için çalışmışlardır.

Ara

Oryantirinde, 16 yaş erkeklerde Türkiye 1.si öğrencimiz Hasan Mehmet Yakar oldu.

16 yaş Kızlar Türkiye 2.si öğrencimiz Güldenaz Çamlı oldu.

18 yaş Erkekler Türkiye 3.sü öğrencimiz Berke Korkmaz oldu.

Üstün başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Talat UYSAL'ı gönülden tebrik ediyoruz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Ekm

E-Twining Projesi kapsamında başarı sağlayan okulumuz proje ekibine Kalite Etiketi Sertifikaları verildi.

Ekm

Sınıflar arası voleybol turnuvası finalini yaptık. Finalde 10B sınıfı, 10A sınıfını 2-0 yenerek şampiyon oldu.

10-A Sınıfını tebrik eder, katılan tüm öğrencilerimize ve turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Talat UYSAL'a teşekkür ederiz.

Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Düzenlenmiştir.

May

24.05.2021 tarihinde başlayacak olan ortak sınavlar saat 11.00' da başlayacaktır.

May

Atatürk'ün Samsun'a ayak basmasının 102.yıl dönümü münasebetiyle Atatürk anıtına çelenk konuldu. Covid-19 salgını nedeniyle seyreltilmiş bir şekilde yapılan çelenk sunma töreni okulumuz koordinesinde yapıldı. Çelenk sunma töreninde katkılarından dolayı Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Nurten DOĞAN'a, Müzik öğretmenimiz Münire ÇANKAYA'ya, Beden Eğitimi öğretmenimiz Talat UYSAL'a ve bayrak törenine katılan öğrencilerimize okul idaresi adına teşekkür ediyorum.

MEŞALE BİZDE....